SÖK TILL OSS


Ni är varmt välkomna att ställa ert/era barn i kö till Sagoparken Fristående Förskola. Så fort det blir en ledig plats kommer förskolechefen kontakta den som stått längst i kön. I huvudsak sker intaget av nya barn i början av höstterminen, men i mån om plats kan vi även erbjuda plats under övriga året.


Man kan när som helst ställa sitt barn i kö till Sagoparken, men barnet får inte börja på förskolan förrän det fyllt ett år.


För att kunna bli erbjuden en plats på Sagoparken Fristående Förskola, måste man ställa sitt barn i kö. Det är anmälningsdatumet som är första prioritet, men har man ett syskon som redan är inskrivet på förskolan går man före i kön, då förskolan har syskonförtur.


Här nedan kan ni skriva ut anmälningsblanketten som vårdnadshavarna fyller i och postar till den angivna adressen. Notera att man måste fylla i en blankett per barn. När förskolechefen tagit emot er ansökan kommer ni få ett bekräftelsemejl på att er ansökan tagits emot. Om man saknar mejladress får man en bekräftelse per post.


Eftersom Sagoparken Fristående Förskola har begränsat med platser och inte har skyldighet att erbjuda förskoleplats inom 4 månader, är det bra om man ställer sitt barn i kö till den kommunala förskolan. Dock kan man alltid stå kvar i kön till Sagoparken tills man blir erbjuden en plats.


Ladda ned ansökningsblanketten här eller fyll i nedan så skickas blankett hem till dig. Uppgifterna du sänder i kontaktformuläret kommer endast att användas för att skicka ut en ansökningsblankett.


Har ni frågor får ni gärna kontakta Rektor på mejl eller telefon.


Madelene Engström

Tel: 073-3722512

E-post: madelene.engstrom@sagoparken.se


VARMT VÄLKOMNA!