Lediga tjänster


Om du vill arbeta på Sagoparken Fristående Förskola som förskolelärare, barnskötare eller som vikarie får du gärna mejla in ditt CV och personliga brev till förskolechefen. madelene.ensgtrom@sagoparken.se


Sagoparken Fristående Förskola ligger i det natursköna Johannesbergsområdet i Mariestad. Förskolan har från utegården direkt anslutning till övriga parkområdet, samt närhet till skogen, grillplatser, isstadion, bibliotek och andra lärmiljöer som är inspirerande. Förskolans lokaler kommer under våren 2018 att renoveras och anpassas till förskolans pedagogiska verksamhet och dess profil.


Sagoparken söker dig som vill vara med och bygga upp en förskola från grunden och arbeta och utveckla förskolan framåt. Man ska också vilja arbeta och utveckla förskolans profil, som är språk och kommunikation genom estetiska uttryck. Det är viktigt att man vill arbeta kollegialt, då förskolan har ett "VI" tänk och att man delar med sig av sina kunskaper och lär av varandra. Detta "VI" tänk ska genomsyra hela verksamheten.


I ansökan får du gärna beskriva lite kort hur du anser att man kan arbeta med Sagoparkens profil.


Du kan läsa mer om Sagoparkens pedagogiska verksamhet på hemsidan under fliken profil.Förskolelärare

Förskolelärarna på Sagoparken Fristående Förskola ska ha en förskolelärarexamen.

Enligt Skollagen ska förskolelärarna ha utbildning som är avsedd för den undervisning som förskolelärarna ska bedriva.


Barnskötare

Barnskötarna på Sagoparken Fristående Förskola ska ha relevant utbildning, exempel barn och fritid, eller annan erfarenhet. Enligt Skollagen står det att utöver förskolelärare som avses i 13 § får det i undervisningen i förskolan finnas annan personal med sådan utbildning eller erfarenhet att barnens utveckling och lärande främjas.


Vikarier

Vill man arbeta som vikarie på Sagoparken Fristående Förskola är du varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev.Kontakt

Har ni frågor får ni gärna kontakta förskolechefen på mejl eller telefon


Madelene Engström

Tel: 073-3722512

E-post: madelene.engstrom@sagoparken.se


Varmt välkommen med din ansökan!


Sagoparken Fristående Förskola


www.sagoparken.se

info@sagoparken.se

Mariestads Pedagogiska Förskola AB

Org.nr. 559114-8696

Godkänd för F-skatt